Ugrás a fő tartalomra

15. nap: Zsaluzás

Jöttek, fúrtak, vágtak, és mentek is az ácsok. Hamar végeztek, de jönnek még.

Ottfent lesz a galéria és a fürdőszoba.

Lépcső, tároló, WC, kézmosó.
 
A nappali ablakán át az előbbiek.

Megérkezett a mesterfödém és a béléstestek.Eddig bruttó 45 nap, 2,9 millió forint.
És, majd elfelejtettem, aláírtuk a bankkal is a szerződést, már nem kell izgulni azon, hogy mégse kapjuk meg a CSOK-ot, vagy a hitelt mellé.


Megjegyzések

  1. Nahát, Meli, teljesen véletlenül néztem a másik blogod oldalsávjára, és így találtam ide! Annyira szuper lesz a házatok! Nagy gratula, és izgalommal fogom végigkövetni én is az építkezést. Szuperek vagytok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy idetaláltál és velünk álmodozol. Táborozz le, mert a fiúk pörgetni akarják a dolgokat!

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A befutó

20. - 21. nap: Tetőtér falazása és zsaluzása

8. - 9. nap: Falazás

Ami eddig történt:
Volt pár kör a bankkal, mert változtak a jogszabályok és azok fényében a tervek nem alkalmasak a CSOK-hoz. Szerencsére az ügyintézőnknek a korábbi jogszabályokra és a benyújtás időpontjára hivatkozva sikerült számunkra kedvező állásfoglalást kipréselni a minisztériumból, így folytatódhatnak tovább a munkák és jövő héten mehetünk szerződést aláírni. Csak néhány papírt kellett újra benyújtani, mert időközben lejártak, és a hitel összege sem lesz akkora, amekkorára mi számítottunk, de bízunk benne , hogy így is sikerül befejeznünk  az építkezést. Két hetet vártunk a tégláinkra és áthidalóinkra, amiket a gyártótól hozott két kamion. Az egyik még múlt hét péntekén, a másik e hét hétfőjén érkezett meg. A hőszigetelő habarcs valahogy elfelejtődött, de szerdára az is beért, így pénteken elkezdték a falazást. Munka után hazaérkezvén Feri lecsekkolta a haladást, majd a habarcsot, amiről kiderült, hogy nem is az, amit megrendeltünk és kifizettünk, de legalább felhasználtak bel…